Să fim solidari cu Filarmonica Națională ”Serghei Lunchevici”!

În această perioadă dificilă pentru Filarmonica Națională ”Serghei Lunchevici”, Federația Sindicatelor Lucrătorilor din Cultură este alături de colectivul și administrația instituției.

Suntem conștienți de faptul că incendiul din 24 septembrie a provocat daune uriașe edificiului și, practic, continuarea activității  artiștilor și tuturor colaboratorilor instituției, în condiții sigure de muncă, este imposibilă.   Vă asigurăm de susținerea familiei sindicale a Federației Sindicatelor Lucrătorilor din Cultură pentru a depăși împreună această perioadă dificilă.

Salutăm solidarizarea oamenilor de cultură și a societății civile în vederea reconstrucției edificiului cultural și ne bucură acțiunile  autorităților care au identificat un spațiu temporar pentru ca colectivele artistice ale Filamonicii Naționale să-și continue activitatea, iar spectatorii să se bucure de concerte și prezență scenică a artiștilor naționali.

Pînă vom reuși împreună să reconstruim edificiul Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”, în care să poată intra spectatorul, să poată activa artistul, în condiții sigure de muncă, este foarte important să rămânem uniți! 

Să fim solidari cu Filarmonica Națională ”Serghei Lunchevici”!

You may also like...